واقعیت تا حقیقت مسابقه اینشورتاک
به گزارش مجله بیمه و مردم چندی پیش در نشست خبری که با حضور معاون رئیس کل و مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی ج.ا.ا و مدیرعامل بیمه تعاون جناب آقای یونس مظلومی برگزار شد، از طرح یکی از کارگزاران بیمه مرکزی با عنوان اینشورتاک رونمایی شد .
طبق گفته های شرکت کنندگان در این نشست خبری این رویداد با هدف برجسته ساختن نقش سخنرانی و توانمند سازی نمایندگان بیمه در انجام این کار در قالب یک مسابقه با عنوان اینشورتاک طراحی شده بود و شرکت بیمه تعاون به عنوان حامی مالی و بیمه مرکزی ج.ا.ا به عنوان ناظر بر فرآیند های این رویداد از این طرح رونمایی کردند.
پس از رونمایی از اینشورتاک فرآیند پذیرش در دوره آموزش پولی و ثبت نام رایگان در مسابقه از طریق سایت اینشورتاک کلید خورد و تعدادی از نمایندگان بیمه مشتاق به حضور در این مسابقه بخت آزمایی خود را شروع کردند .
نماینده مجله بیمه و مردم نیز به جهت اطلاع از کم و کیف این مسابقه در این مسابقه ثبت نام کردند و در گروه مربوط به افراد شرکت کننده در واتساپ قرار گرفتند .
طی مدت شروع ثبت نام تا ارسال آثار، دبیر اینشورتاک اقدام به برگزاری آموزش های رایگان در داخل گروه های واتساپی و ارائه آموزش هایی با مبلغ دریافتی از افراد شرکت کننده در این دوره ها نمود .
اینکه در اینشورتاک چند نفر ثبت نام نمودند، چند نفر چه مقدار پول برای آموزش پرداخت کردند یکی از سوالاتی است که پاسخ به آن از جانب دبیر اجرایی نشان دهنده میزان اثرگذاری این مسابقه مورد حمایت بیمه مرکزی و نقش آن در افزایش ضریب نفوذ بیمه و توسعه و ترویج فرهنگ بیمه می باشد .
نکته دیگری که دبیر اجرایی این رویداد بایستی به آن پاسخ دهند در خصوص نحوه گزینش اساتید و مدرسانی است که با بررسی عناوین و تجربیات آنها می توان به این نکته پی برد که بیش از دانش و تخصص و تجربه، ارتباطات دبیر اجرایی با این افراد نقش حائض اهمیتی در انتخاب آنها به عنوان اساتید و مدرسان دوره های آموزش غیر رایگان اینشورتاک بوده است.
فارغ از موضوع آموزش، داوران حاضر در این رویداد از بین همین افراد گزینش شدند و در روز انتخاب ۱۳ نفر برتر نماینده و ناظر بیمه مرکزی ج.ا.ا نا مشخص است و سوال ما از دبیر اجرایی اینشورتاک این است که آیا از طرف بیمه مرکزی ج.ا.ا فردی به عنوان ناظر حضور دارد یا خیر؟
سوال دیگری که شاید برای بسیاری از دنبال کنندگان نتایج این مسابقه پیش بیاید این است که در کل چه تعداد فیلم به مرحله ارزیابی نهایی و بررسی داوران راه یافتند، آیا تمامی ارسال کنندگان فیلم شانس شرکت در مراسم داوری را پیدا کردند یا اینکه فقط تعداد مشخصی از ویدئو ها در جلسه داوری مورد بررسی قرار گرفته است .
نکته شک برانگیز در نتایج اعلامی این است که اکثر برگزیدگان در این مسابقه با وجود توانایی های خوبی که از خود در سخنوری نشان دادند در طول دوره ارسال ویدئو های آزمایشی جزو کسانی بودند که بیشتر از سایرین مورد توجه دبیر اجرایی اینشورتاک بودند و حتی تعاملات کلامی و روابط مشخصی بین آنها با دبیر اجرایی رویداد احساس گردید.
پس از بررسی شواهد و قرائن در خصوص نحوه برگزاری این مسابقه از لحظه آغاز با حضور استاد حمید امامی و عدم حضور ایشان تا انتهای این رویداد به عنوان استاد برتر سخنرانی صنعت بیمه، بیانگر وجود حقایقی است که می تواند نتایج نهایی این مسابقه را تحت الشعاع خود قرار دهد .
در نهایت از بیمه مرکزی جمهوری ج.ا.ا و مدیر عامل محترم بیمه تعاون جناب آقای یونس مظلومی تقاضا داریم به جهت شفافیت موضوع و انعکاس واقعیات پشت پرده اینشورتاک از دبیر اجرایی این رویداد گزارش کامل فرآیندهای طی شده از ابتدا تا این لحظه را مطالبه نمایند و نتایج را به اطلاع عموم برسانند .
مجله بیمه و مردم رسانه ای برای مردم
نظر خود را به اشتراک بگذارید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.